Modellerne skriver

Charlotte mor til Marina 14 år

“Min datter Marina fik en utraditionel gave i konfirmationsgave, nemlig en fotoseance hos Jan. Da hun kun er 14 år, var jeg med for at støtte og hjælpe hende. Vi havde begge 2 nogle super gode timer med Jan, som var meget omhyggelig med at forklare, hvordan det ville foregå og ellers gav os fuldstændig frit spillerum til påklædning, hår og make-up. Lidt never på til at begynde med, men det blev rigtig sjovt som seancen gik! Skønt Marina aldrig havde prøvet det før, fik Jan taget nogle fantastiske professionelle billeder, som vi er meget glade for.”

 

Rikke W, 20 år

“Tuuuusinde tak for en hyggelig dag :) Synes virkelig at du er en dygtig fotograf og endnu mere vigtigt er du enormt hyggelig at arbejde sammen med og tager dig godt af os modeller :) Vil klart anbefale dig til andre modeller!”

 

Solvej J, 25 år

“Jan er rigtig god til at få en til og føle sig tryk. Han går op i at lave det til oplevelse og få taget nogle flotte billeder. Må sige, at jeg altid har været glad for det færdige resultat af de billeder, jeg har fået :)”

F_Marina_058_2F_Rikke_W_02F_Christina_K_4_05

Christina K, 27 år

“Jeg kan varmt anbefale Jan til både nybegyndere og de knap så nye. Han er både professionel og venlig, så det er altid behageligt at arbejde sammen med ham.”

 

Rie A, 20 år

“Jeg har haft 6 fotosessions sammen med Jan, de sidste par år, og ikke en eneste gang er jeg blevet skuffet. Resultatet bliver altid rigtig godt, og derudover er det bare hyggeligt og sjovt, at arbejde sammen med ham.

Jeg må nok sige, at Jan er den fotograf, der er skyld i, jeg kom igang med modelarbejde – det er altså bare bedst, at starte med en god oplevelse.

Så jeg kan varmt anbefale Jan – både til nybegyndere, og til øvede.”

 

Regitze, 19 år

Jeg kom og skulle havde taget nudeart billeder for første gang, hos Jan. Jeg følte mig godt tilpas og tryg under hele forløbet. Jan er meget imødekommende og har passion for det. Han er en helt igennem dygtig fotograf! Billederne blev rigtig gode og flotte. Kommunikationen fungerede godt, og efter fotoshootet havde jeg en enormt god fornemmelse. Jeg havde en rigtig god oplevelse, og kan klart anbefale Jan som fotograf. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg vil komme hos Jan!